Adelaer Financial Architects (Adelaer), de onafhankelijke pan-Europese financieringsadviseur voor commercieel vastgoed, breidt zijn team in Nederland uit met de toevoeging van twee nieuwe analisten, Vincent Metz en Wilco Gies.

Vincent Metz rondde in 2024 zijn masteropleiding Finance af aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens zijn studie begon hij als stagiair bij Adelaer, waar hij zijn eerste stappen zette op het gebied van vastgoedfinanciering. Zijn grote interesse voor de vastgoedsector blijkt ook uit de nevenactiviteiten die hij tijdens zijn studie deed, waaronder het organiseren van een vastgoedsymposium voor zijn studievereniging.

Wilco Gies heeft in 2024 zijn masteropleiding Finance aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij deelgenomen aan een uitwisselingsprogramma waarbij hij een semester aan de Universiteit van Athene heeft doorgebracht. Zijn interesse in de vastgoedsector begon al tijdens zijn studie toen hij actief begon te participeren in vastgoedbeleggingen.

Binnen Adelaer zijn zowel Vincent als Wilco verantwoordelijk voor het coördineren van deals, commerciële voorbereiding, het analyseren en ontwikkelen van financieringsvraagstukken en de nazorg van financiële transacties. Ook zijn zij verantwoordelijk voor de verdere integratie van het fintechplatform Finloop en de verdere ontwikkeling van het kredietmanagementsysteem.

Robbert Jan Voogt, ceo van de Adelaer Groep, legt uit: ‘Aangezien Adelaer snel groeit, zowel nationaal als internationaal, zijn we erg blij met de uitbreiding van ons analistenteam om ervoor te zorgen dat de service aan onze klanten superieur blijft.’

Foto: Vincent Metz (L) en Wilco Gies (R)

Share.

Leave A Reply

Exit mobile version