Adelaer Financial Architects kondigt met trots de terugkeer aan van Arjan Brouwer, die per 1 december voor Adelaer start in Dubai. Arjan Brouwer was van september 2017 tot september 2023 al een belangrijk onderdeel van het team van Adelaer. Na een korte uitstap buiten het bedrijf, heeft hij besloten terug te keren en zijn carrière verder voort te zetten bij Adelaer Group.

Met zijn uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van de financiële markt, zal Arjan vanaf 1 december 2024 een cruciale rol spelen in de verdere internationale groei van Adelaer. Vanuit Dubai zal hij, samen met Robbert Jan Voogt, ceo van Adelaer Group, een netwerk opbouwen van investeerders en financiers voor de Europese projecten van de klanten van Adelaer. Deze strategische uitbreiding naar het Midden-Oosten versterkt de positie van Adelaer als toonaangevend financieel adviesbureau voor vastgoedontwikkelaars, beleggers en ondernemers.

‘We zijn verheugd om Arjan terug te verwelkomen bij Adelaer’, aldus Daan Reekers, oprichter en ceo van Adelaer Financial Architects.  Zijn expertise, gecombineerd met de uitbreiding naar Dubai, stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn door toegang te bieden tot een breder scala aan investeringsmogelijkheden en financiële partners.’

Over Adelaer Financial Architects

Adelaer Financial Architects B.V., de onafhankelijke pan-Europese adviseur voor financiering van commercieel vastgoed, is een hard groeiend en ambitieus adviesbureau dat zich specialiseert in het ontwikkelen van op maat gemaakte financiële oplossingen voor vastgoedontwikkelaars, beleggers en ondernemers.

Met een internationaal team, kantoren in 8 landen en diepgaande kennis van de financiële markten, biedt Adelaer unieke oplossingen die bijdragen aan het succes van haar klanten.

Share.

Leave A Reply

Exit mobile version