Erik Ten Hag is voor het tweede seizoen trainer bij Manchester United. De Nederlandse oefenmeester zag tijdens de afgelopen transferperiode middenvelder Scott McTominay naar Napoli vertrekken. Een overstap die de trainer zelf helemaal niet wilde.

Ten Hag zag McTominay tegen zijn zin naar Napoli vertrekken

Rondom het Premier League-duel tegen Brentford, dat op Old Trafford met 2-1 werd gewonnen, kreeg Ten Hag vragen over de moeilijke situatie op het middenveld. Met Kobbie Mainoo heeft de Nederlander te maken met een geblesseerd talent, maar ook aanvoerder Bruno Fernandes doet het niet geweldig. In dat licht was het niet fijn dat The Red Devils de afgelopen zomer Scott McTominay kwijtraakte.

“Ik wilde echt niet dat Scott verkocht werd en naar Napoli vertrok”, vertelt Ten Hag over die episode. “Onze club moet zich echter aan de Financial Fair Play-regels houden en daarom moesten we hem verkopen.” De 54-jarige trainer is geen fan van de FFP-regels. “Ik vind ze echt niet al te best. Door deze regels hebben we een belangrijke speler moeten verkopen.”

Voor ongeveer 30 miljoen euro toog de Schot vanuit Manchester richting Napels. Daar speelde McTominay tot nu toe vijf wedstrijden, met twee doelpunten en één assist op zijn naam.

Denk jij dat McTominay bij Ten Hag nu in de basis zou staan?


  • Ja, de Schot is beter dan Casemiro

  • Nee, Casemiro is gewoon beter
Share.

Leave A Reply

Exit mobile version