(ABM FN-Dow Jones) Texas Instruments heeft in het derde kwartaal de verwachtingen van Wall Street overtroffen maar de outlook viel tegen, terwijl de winst en omzet blijft dalen. Dat bleek dinsdag nabeurs uit de cijfers van het Amerikaanse technologiebedrijf.

De winst bedroeg 1,47 dollar per aandeel op een omzet van 4,15 miljard dollar.  Analisten rekenden vooraf gemiddeld op 1,38 dollar winst en 4,12 miljard dollar omzet. Een jaar eerder was de winst per aandeel nog 1,85 dollar en de omzet 4,53 miljard.

Het aandeel stond in de handel nabeurs licht lager. 

Outlook 

Voor het komende kwartaal rekent Texas Instruments op een winst van 1,18 dollar per aandeel op 3,85 miljard dollar omzet. Wall Street rekende op een omzet van 4,06 miljard dollar en een winst van 1,34 dollar per aandeel.  

Bron: ABM Financial News
ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Share.

Leave A Reply

Exit mobile version