Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De outlook van Theon International voor 2024 begint steeds conservatiever te ogen en mogelijk zal de fabrikant van nachtkijkers deze daarom verhogen bij de komende kwartaalcijfers. Dit schreven analisten van UBS dinsdag in een rapport.

Voor dit jaar mikt Theon, dat genoteerd is aan het Amsterdamse Damrak, op een omzet van 330 tot 350 miljoen euro. Traditiegetrouw is het vierde kwartaal een sterk kwartaal, met voorheen circa 50 procent van de jaaromzet. UBS verwacht dat, ondanks pogingen van de fabrikant om minder seizoensafhankelijk te worden, ook dit jaar de laatste drie maanden weer erg belangrijk zullen zijn.

In de eerste jaarhelft boekte Theon al een omzet van 152 miljoen euro. En voor het derde kwartaal rekent UBS op een omzet van 83,1 miljoen euro.

UBS heeft een koopadvies op Theon met een koersdoel van 17,00 euro. Het aandeel steeg dinsdag met 0,4 procent naar 10,10 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.


Meld u aan voor de Belegger.nl dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!



Share.

Leave A Reply

Exit mobile version